Stal Lovas

pepsjewel3-214x322

Leuke en creatieve workshop! een eigen paardenhaar sieraad maken!

Heb jij ook altijd al zelf een mooie armband willen maken van jou lievelings paard of pony? Dan ben je hier bij de goede workshop!

Je leert in deze workshop helemaal zelf een armband maken van de haren van de staart van jou (verzorg) paard of pony! En aan het eind van de workshop is het klaar en kan je het bijna meteen dragen!

Het is de bedoeling dat je zelf een groep samen stelt, over hoeveel personen enz staat hier onder meer info.

De kosten voor de workshop bedraagt €20,-

Dit is incl. Zilveren magneet sluiting , werkmaterialen en mooie bedeltjes en bling voor je sieraad! Bij mij op locatie is dit ook incl. lunch!

De prijs is excl. Paardenhaar voor  +€ 3.50 kan er gebruik gemaakt worden van haar dat wij op voorraad hebben.

DSC_0098

De platte magneet sluiting is van tibetaans zilver, er kan ook voor RVS gekozen worden + € 4,- ( geef dit van te voren aan! )

Leuk om te organiseren bij ons op stal!

Een gezellige middag met een hapje een drankje. Op onze locatie in Zevenaar (Gelderland) hebben we genoeg plek, ook voor grotere groepen.

Reserveren kan vanaf  8 pers.

10% korting vanaf 10 pers.

Betalen mag vooraf op de workshop dag zelf of 2 dagen van te voren overgemaakt worden. Op de workshop zelf is ook de mogelijkheid om sluitingen en bedels te kopen en alleen op de workshop dag zelf  met extra korting!

Voor vragen en/of reserveren: Stuur een mail naar hoefijzer@gmail.com en bellen mag natuurlijk ook 0646738578 …. of smsen, appen enzzz ;)

Stuur een mail en vraag om een flyer om bij jou op stal te hangen met inschrijflijst!

DSC_0294DSC_0326DSC_0320

Sponsors